Fantezii din bucatarie

|
Cui nu i-a trecut prin cap vreodata, in lipsa de partener/a de joaca sau de jucarii, sa se joace cu ce gaseste prin bucatarie? Daca stam sa ne gandim, bucataria ne pune la dispozitie ceva material de joaca.

Chit ca te joci singur/a sau cu cineva, si nu vrei sa iti iei un vibrator sau un dildo, chit ca pur si simplu vrei sa aduci ceva nou in relatie, in bucatarie poti gasi o frisca, un topping de ciocolata, niste miere sau poate chiar o banana sau un castravete.

Poate o sa intrebi "Dar de ce sa fac eu asa ceva?". Pentru ca prin intermediul unui tub de frisca sau al unui topping de ciocolata poti face ca o partida simpla fara nimic nou, sa se transforme in ceva wild. Frisca, sampania sau toppingul ne ajuta sa ne cunoastem partenerul, sa vedem ce ii place si ce nu, sa il excitam si in acelasi timp ne excitam si noi.

Se stie faptul ca un sex oral bun, se face si cu ajutorul unui cub de gheata tinut in gura, sau al unei bomboane de menta. Pe langa faptul ca iti racoreste tie gura, ii ofera si partenerului/ei o senzatie placuta, racoroasa. Pe langa aceste artificii folosite in parteneriat, cand esti singura si vrei sa te simti bine, mai poti folosi si un surogat.

In cazul nostru, surogatul va fi reprezentat de o banana sau un castravete, normal, cu adnotarea faptului ca pe ele va trebui sa pui un prezervativ, pentru cazul in care acestea s-ar putea rupe si joaca s-ar putea termina urat.

Pe principiul, daca vrei sa te joci, macar sa o faci cu cap, nu sa ajungi sa te gandesti la ce faci daca se rupe. Mai bine previi decat sa tratezi, dar te si distrezi in acelasi timp.

4 comentarii:

marius spunea...

buna vas cere sfatul vostru as vrea sa incep un porno site am doua nume 666sextube.com si 3dboobstube.com de unde as putea sa eau niste home made video pentru inceput va multumesc

mark spunea...

tare de tot. va invit si pe blogul meu - poate vrei sa facem schim de link-uri -
http://adolescentefierbinti.blogspot.com/
mess: hotnudes

sex shop spunea...

toti si toate au fantezii..unele mai perverse altele mai normale

Ilona spunea...

succes in continuare!

Trimiteți un comentariu