Pozitii sex

|
Azi vom incepe un nou capitol, in care vom vorbi despre ce pozitii practicati voi in sex.

Ok, ca sa va fac curaj, imi voi lua si eu inima in dinti, si va voi povesti ce am mai facut de cand nu am mai scris. Apropo, imi cer scuze ca nu am mai scris demult, sunt o bloggerita incepatoare, si sincera sa fiu, am cam uitat ca am un blogulet in care pot sa imi expun ideile mele despre sex, si tot ceea ce tine de el.
Bun, voi incepe prin ultima gaselnita johnson baby oil, mmmm, numai cand ma gandesc ce am facut cu acel baby oil, imi vine sa imi iau omu' de brat si sa ii zic: Barbate, treci la munca din pat!
Asa, deci, se ia fain frumos un barbatel, se aseaza pe un patut, i se pune sub cap ditamai pernoaia, ca deh, nu vrem sa se automutileze dandu-se singur cu capul de pereti, in timp ce patul scartaie de zici ca mai mai sta sa pice, se incepe prin saruturi mici si fine, dupa care se ia obiectul muncii in mana. Cum care e obiectul muncii, obiectul muncii e uleiul care presteaza servicii....dar ce servicii presteaza, wooow!! Deci se ia ulei de copii in manuta, se incalzeste putin, si se trateaza cu gentilete membrul barbatelului infierbantat...da, si membrul si barbatelul sunt la fel de infierbantati. Sa nu va impacientati daca la final va zice ca il ustura. Il ustura ca s-a infierbantat rau, iar uleiul e putin mai rece, decat maimuta lui.
Ca si pozitie se sta in stilul foarfeca, adica el sta cracit, tu stai cracita peste cracii lui, si asa se formeaza doua forfecute. Se maseaza usor capul maimutei, se ia intre palme, penisul incins si se maseaza frumos, cand in sus si cand in jos, atentie insa, pastrati gentiletea, altfel o sa il cam doara.
Buuun, acu.....voi ce ati mai facut?sau vreti sa faceti

14 comentarii:

Anonim spunea...

ar trebuie sa fii mai consecventa, imi place cum scrii. sunt sigur ca si altii sunt de aceeasi parere. spor!

Masaj erotic spunea...

Foarte interesant.De pus in practica.

Anonim spunea...

free sex movies www.pornsking.com

Anonim spunea...

foarte interesant, chiar voi aştepra cu nerăbdare noi descrieri, scrii foarte foarte plăcut :)

sex shop online spunea...

frumos blog , succes la cat mai multe articole si mai interesante

Sex shop spunea...

Super tare masajul :)

Escorte Bistrita-Nasaud spunea...

Ma duc sa cumpar ulei. :D:D:D

Salon masaj erotic Mehedinti spunea...

Uh, eu m-am udat deja. Abia astept sa ajung la al me iubit acasa.

Colonel Idomir adam Vasile spunea...

Poze nu sunt ? :)

Anonim spunea...


Tantric Massage London
Nuru Massage London
Erotic Massage London
Body to Body Massage London
Sensual Massage London

Anonim spunea...

I really appreciate your post. It gives an outstanding idea that is very helpful for all the people on the web visit my site nuru massage london

sir avec plaisir spunea...

Modul in care ti-ai spus povestea si unele expresii din text precum: obiectul muncii,maimuta,treci la munca de pat,..etc,par un pic cam nepotrivite din punctual meu de vedere;iar mare lucru nu ai spus.
Pate ar fi fost mai bine daca scurta ta povestioara ar fi avut mai multa sexualitate.
scuze, dar mie unul nu mi-a placut ce am citit
I-ai frecat-o cu ulei si atat;asta spune continutul textului tau.
Cti ani ai ?

Unknown spunea...

Buna ziua,


Reprezint brandul HotAngels, ce detine 3 saloane de masaj erotic in zone ultracentrale din Bucuresti si va contactez in vederea unei colaborari. Am dori publicarea unui advertorial (post) pe blogul dvs, pentru un concurs ce-l initiem in curand pentru saloanele noastre de masaj erotic, care sa cuprinda 3 cuvinte cheie cu link-uri catre noi – dofollow. Daca puteti insera in cadrul articolelor de masaj erotic pe blogul dvs un link sau mai multe cu dofollow catre noi.
Un exemplu de advertorial (post): http://javra.eu/ce-salon-de-masaj-erotic-preferi/

Astept raspunsul dvs!

Va multumesc!
Florentina V
florentina.savecash@gmail.com
0733.000.033

cpt. Burcea spunea...

fain

Trimiteți un comentariu