Placeri nebanuite

|

O-ntamplare intamplatoare s-a'ntamplat din intamplare, intr-o seara intamplatoare...
Stateam cu iubitul meu acasa, o seara ca oricare alta, mai mult sau mai putin. Dar a fost o seara care imi va ramane multa vreme intiparita in minte, pentru ca a fost ceva nebanuit.
Dupa cum ma stiu eu pe mine, cam am chef de nebuneli mai mereu. Ei bine, cum stateam noi acasa, el la pc-ul lui, eu ma uitam la tv, si un prieten de-al meu care venise in vizita la noi si atunci era in bucatarie, la un moment dat, ne apuca pe noi nebuniile. Incepem sa ne sarutam, sa ne mangaiem, si dintr-una intr-alta eu ii bag mana in pantaloni, el imi baga mana in pantaloni. A fost inceputul unei masturbari foarte frumoase. De ce spun asta? Pentru ca mai practicam acest joc, dar de data asta a fost deosebit.
Am eliberat toata dorinta pe care o stransesem in mine de cateva zile, si el la fel. Se poate spune ca a fost primul nostru film porno. Eu intinsa pe saltea, cu picioarele desfacute cat mai mult astfel incat el sa se poata juca in voie cu clitorisul meu. El stand in genunchi langa mine intr-o stare foarte puternica de excitare. L-am mangaiat, si l-am alintat, si l-am supt pana cand mi-a zis ca vrea sa termine. I-am zis "pai ce te retine?", si am inceput sa il sug cu atata dorinta si apasare incat au sarit stropi peste tot, pe perna, pe fata, in par, pe pilota, pe haine....mmmm, ce imagine, un joculet minunat, din care am iesit cu zambetul pe buze, de incantata ce eram, de ceea ce facusem, parca descoperisem America...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu